Wat doen we allemaal?

Noodlijdende mensen materieel en financieel bijstaan en helpen integreren in onze ingewikkelde maatschappij. Hen voor een bepaalde, afgesproken periode ondersteunen om weer op eigen benen te kunnen staan.

Voedselbedeling

Iedere eerste woensdag van de maand, tussen 13 en 18 u delen we voedselpakketten uit aan die mensen die een attest hebben van het OCMW van As of van Opglabbeek.

2de handswinkel

Dankzij de omzet in de 2dehandswinkel kunnen wij voedsel aankopen voor de mensen van As en Opglabbeek, die onder de armoedegrens leven.

Speelgoed

In ons speelgoedlokaal krijgen de mensen de kans om goedkoop tweedehands speelgoed, in zeer goede staat, aan te kopen.

Spelotheek

Onze Spelotheek is nieuw! Wij lenen gratis speelgoed uit, net zoals onze bibliotheek boeken uitleent. Kinderen kunnen daarom een speelse manier omgaan met anderen en zo diverse spellen beter leren kennen.

Klein Meubilair

Regelmatig wordt klein meubilair in onze winkel binnengebracht: kinderstoelen, buggys, eetgerei, koffiezetten, maar ook af en toe een geluidsinstallatie. En dit aan zeker schappelijke prijzen! Profiteer en spring zeker af en toe eens binnen!

Onze sponsors

Mede dank zij onze talrijke sponsors, kunnen wij mensen in armoede een hart onder de riem steken, voedsel en allerlei voorzieningen aankopen. Wij zijn allen heel dankbaar voor deze steun! Zie onze pagina ONZE SPONSORS.

Kleding

Wekelijks krijgen we via allerlei giften veel kleding binnen. Deze wordt zorgvuldig nagekeken en sorteert. Enkel de beste kleding wordt in onze afdeling aangeboden, aan iedereen. De prijzen hiervoor zijn laag tot zeer laag. Onze kledingwinkel is iedere maandag open van 09:00u - 17:00u

Verkoop

Op onze website onder de rubriek NIEUWS/Verkoop bieden we goederen aan die iemand wenst te verkopen. Wij publiceren het artikel met een foto, u neemt dan verder kontact op met de verkopen. Deze gegevens krijgt u van ons.

Archief

In onze pagina ARCHIEF vind je documentatie terug van onze vorige acties waaronder: de kerstverkoop van speelgoed en klein materiaal, het bezoek van Gouverneur Reynders enz.. Duik terug in het archief en ontdek ons enthousiasme van het verleden!
DE DRUPPEL
Sint-Vincentius De Druppel Dorpsstraat 60 3665 As info@sintvincentiusdedruppel.be Tel: 0497/26 91 79
wat doen we nog meer? klik hier wat doen we nog meer? klik hier Voedselbedeling 2de Handswinkel Speelgoed Onze sponsors Steun ons
ONZE TAAK